O nama - EURO MAND d.o.o.

Godine 1996. u Širokom Brijegu nastaje tvrtka 'Euromand' koja se prvenstveno bazirala na prodaju i distribuciju dječje hrane Milupa. Tvrtka Euromand godine 2001. stječe pravo ekskluzivnog zastupnika za područje BiH

Euro Mand d.o.o.

Godine 1996. u Širokom Brijegu nastaje firma 'Euromand' koja se prvenstveno bazirala na prodaju i distribuciju dječje hrane Nutricia. Zbog svoje izuzetne kvalitete brand Nutricia je prepoznat na našem tržištu te i firma Euromand godine 2001. stječe pravo ekskluzivnog zastupnika za područje BiH.

Obzirom kako je Nutricia jedan od najvećih i najboljih svjetskih proizvođača dječje hrane, koji svoj rad temelji na najnovijim znanstvenim dostignućima i Euromand se svojim radom pozicionira u firmu koja pod logom 'Mother&ChildCompany' uspješno zadržava povjerenje svojih kupaca. Vođen konstantnim razvojem te s ciljem pružanja najboljeg, Euromand upotpunjuje svoj program sa 'Dental' proizvodima sljedećih svjetski poznatih proizvodnih brendova: 'Dental World', 'GoldQuadrat'. Također novo u ponudi, porođajni gel 'Dianatal' koji se primjenjuje u aktivnoj fazi poroda da bi porod učinili lakšim i sigurnijim za majku i bebu.

Danas, 26 godina nakon, zadovoljstvo nam je što smo na naše tržište donijeli proizvode koji se odlikuju izuzetnom kvalitetom te na taj način stvorili firmu koja se brine za razvoj i zdravlje potrebno od prvog dana.

O-nama
EuroMand
EuroMand
EuroMand
EuroMand
EuroMand
EuroMand
2021© Copyright - Euromand.com | Sa Vama kroz zdrav život.
EURO MAND d.o.o.