Ferzym Junior
Brand : Specchiasol

Ferzym® proizvodi su prirodna dopuna prehrani koja sadrži žive probiotičke bakterije i odabrana prebiotička vlakna (baobab, akacija, inulin).
Ferzym® Junior je proizvod namijenjen djeci dojenačke dobi, djeci i adolescentima. Prirodna je pomoć kod poremećaja probave u najranijoj dobi (grčevi kod dojenčadi), kod zatvora ili meke stolice, crijevnih upala i infekcija, nakon uzimanja antibiotika, u slučajevima poremećene probave uslijed nepravilne prehrane ili promijenjenog načina prehrane, u slučaju nedostatka apetita, nepodnošljivosti mlijeka (laktoze) te za pravilnu i zdravu probavu djece i adolescenata.
Prirodna uravnoteženost mikroflore crijeva od iznimnog je značaja za proces probavljanja hrane, kao i za opće zdravlje i vitalnost.

Sastav:
7 milijardi živih bakterija zdrave mikroflore crijeva (12 sojeva lakto- i bifidobakterija, sadrži B. Infantis i B. adolescentis)* koje su priređene"Dual coated" tehnologijom, 458,24 mg prebiotičkih vlakana po bočici, vitamini B-skupine, oligoelementi i minerali (željezo, cink, magnezij, fosfor i kalcij).

Način primjene:
Jedna bočica dnevno. Okrenuti čep do kraja u smjeru kazaljke na satu tako da se prah sadržan u čepu pomiješa s tekućinom u bočici. Dobro promućkati dobiveni sadržaj i zatim popiti nerazblažen ili razblažen u vodi, čaju ili soku.

Pakiranje:
10 bočica od 8 ml

Sva prava pridržana © EUROMAND d.o.o. , Široki Brijeg
Dizajn i programiranje © REMEDIJA